Vörösboros marharagu

Hozzávalók

0/12Hozzávalók

Elkészítés

0/2Utasítások
  • A kockára vágott füstölt szalonnát kipirítjuk, rátesszük a felkockázott vöröshagymát, és üvegesre pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a felkockázott sárgarépát, a paradicsomot (pürét), a babérlevelet, a száráról lecsipkedett kakukkfüvet, a felaprózott fokhagymát, és a felkockázott marhahúst.
  • Sózzuk, borsozzuk, kicsit megpirítjuk, majd felöntjük annyi vörösborral, amennyi ellepi. Lassú tűzön, fedő alatt teljesen puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, a fedőt levéve. rövid lére beforraljuk. Burgonyafánkkal vagy főtt tésztával kínáljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag/1 970 kcal, 1 adag/492 kcal