Tonhalas tésztasaláta

Hozzávalók

0/17Hozzávalók
  • ízlés szerint:

Elkészítés

0/4Utasítások
  • A száraztésztát sós vízben kifőzzük. A fokhagymát felaprózzuk, az olajon kissé megpirítjuk, a tésztára öntjük, és összekeverjük.
  • Apróra vágjuk a lilahagymát, aszalt paradicsomot, szardellát, zöldfűszereket, ráöntjük a szójaszószt (kb. 1 evőkanál), a balzsamecetet, hozzáadjuk a csilit, az olaj- és kapribogyót, őrölt borsot.
  • A tonhalat leszűrjük - ha olajban konzervált halunk van, annak olaját is felhasználhatjuk -, apróbb darabokra tördeljük, végül a tésztát, a fűszeres öntetet, valamint a tonhaldarabokat óvatosan összekeverjük.
  • Legalább egy-két órára hidegre tesszük, hogy az ízek összeérjenek, félbevágott koktélparadicsommal díszítve, hidegen tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag/2 502 kcal, 1 adag/625 kcal