Töltött gomba 1.

Töltött gomba 1.

Hozzávalók

0/10Hozzávalók

Elkészítés

0/6Utasítások
  • A gombát megmossuk, - ha alaposan megmossuk a gomba héját nem kell lehúzni - leszárogatjuk, a szárát kitörjük.
  • A gomba szárakat összevágjuk, kevés olajon addig pároljuk, amíg a levét elfövi, közben kicsit sózzuk, borsozzuk.
  • A párolt gombát elkeverjük a tejföllel és a pizzakrémmel, ha esetleg még szükséges sóval, borssal ízesítjük.
  • A gombakalapokat kissé megsózzuk, és beletöltjük a pizzás gombatölteléket.
  • Tetejét reszelt sajttal megszórjuk, és mindegyikre 1-1 karika kaliforniai paprikát és hagymát, illetve 1-1 szem olajbogyót helyezünk.
  • 230 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt kicsit pirulni kezd a tetején.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

összesen: 2 adag/688 kcal, 1 adag/344 kcal