
Hozzávalók
Elkészítés
- A gombát megmossuk, - ha alaposan megmossuk a gomba héját nem kell lehúzni - leszárogatjuk, a szárát kitörjük.
- A gomba szárakat összevágjuk, kevés olajon addig pároljuk, amíg a levét elfövi, közben kicsit sózzuk, borsozzuk.
- A párolt gombát elkeverjük a tejföllel és a pizzakrémmel, ha esetleg még szükséges sóval, borssal ízesítjük.
- A gombakalapokat kissé megsózzuk, és beletöltjük a pizzás gombatölteléket.
- Tetejét reszelt sajttal megszórjuk, és mindegyikre 1-1 karika kaliforniai paprikát és hagymát, illetve 1-1 szem olajbogyót helyezünk.
- 230 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt kicsit pirulni kezd a tetején.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
összesen: 2 adag/688 kcal, 1 adag/344 kcal