
Hozzávalók
Elkészítés
- A krémhez a mascarponét, cukrot, majd a tejszint simára kikeverjük. Ízesítjük egy kevés vanília aromával.
- A piskóták mindkét oldalát belemerítjük a feketekávéba, egy négyszögletese üvegtál alját kibéleljük vele, és lekenjük amaretto likőrrel.
- A krém felét rásímítjuk a piskótákra, majd ennek a tetejére ismét kávéba mártott, amarettós piskóta kerül.
- Végül rákenjük a maradék krémet, és meghintjük a kakaóporral.
- Legalább 2-3 órára a hűtőbe tesszük.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
Ha a süteményt gyerekeknek is kínáljuk, a likőr helyett használhatunk "Amaretto ízesítésű" koktélszirupot is. (Le sirop de Monin Amaretto 2,5 dl) Auchan-ban kapható.