Tiramisu 2.

Hozzávalók

0/8Hozzávalók

Elkészítés

0/5Utasítások
  • A krémhez a mascarponét, cukrot, majd a tejszint simára kikeverjük. Ízesítjük egy kevés vanília aromával.
  • A piskóták mindkét oldalát belemerítjük a feketekávéba, egy négyszögletese üvegtál alját kibéleljük vele, és lekenjük amaretto likőrrel.
  • A krém felét rásímítjuk a piskótákra, majd ennek a tetejére ismét kávéba mártott, amarettós piskóta kerül.
  • Végül rákenjük a maradék krémet, és meghintjük a kakaóporral.
  • Legalább 2-3 órára a hűtőbe tesszük.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

Ha a süteményt gyerekeknek is kínáljuk, a likőr helyett használhatunk "Amaretto ízesítésű" koktélszirupot is. (Le sirop de Monin Amaretto 2,5 dl) Auchan-ban kapható.