Tepsis raffaello

Hozzávalók

0/11Hozzávalók
    a tésztához:
  • a krémhez:
  • a szóráshoz:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a lisztet és a kókuszreszeléket. Sütőpapírral kibélelt kb. 26x36 cm-es tepsibe simítjuk, és 180 fokra (légkeveréses 165 fok) sütőben kb. 15 perc alatt (tűpróba!) megsütjük.
  • A tojássárgákat a pudingporral és a cukorral simára keverjük, hozzáadjuk a tejet, majd sűrűre főzzük, és kihűtjük. A margarint habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük, és ízesítjük a kókusz aromával.
  • A tésztát a krémmel megkenjük, tetejét 5 dkg kókuszreszelékkel meghintjük. Néhány órára a hűtőbe tesszük és szeletekre vágva tálaljuk. (Fokozva az élvezeteket mindegyik szelet tetejére egy-egy pörkölt mandula vagy mogyorószemet is tehetünk.)
Mennyiség: 1 személyre