Tepsis cukkini

Hozzávalók

0/11Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A cukkinit megmossuk, majd szeletekre vágjuk. Sós vízzel leforrázzuk, leszűrjük, hideg vízzel átmossuk, lecsöpögtetjük és szalvétába nyomkodva leszárítjuk.
  • A finomra vágott hagymát vajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a vékonyra szeletelt gombát, sóval, fehér borssal és apróra vágott metélőhagymával fűszerezzük.
  • A cukkinit kivajazott jénaiba rakjuk, és amikor a gomba megpirult, ráöntjük, és befedjük a vékony szeletekre felvágott sajttal. A tejfölt a tojássárgával simára keverjük, sóval ízesítjük és a sajtszeletekre öntjük. Megszórjuk zsemlemorzsával és forró sütőben megsütjük.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

Megjegyzés: Aki szaftosabban szereti, tegyen rá több tejfölt.
Tuti receptek honlap