
Hozzávalók
Elkészítés
- A cukkinit megmossuk, majd szeletekre vágjuk. Sós vízzel leforrázzuk, leszűrjük, hideg vízzel átmossuk, lecsöpögtetjük és szalvétába nyomkodva leszárítjuk.
- A finomra vágott hagymát vajon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a vékonyra szeletelt gombát, sóval, fehér borssal és apróra vágott metélőhagymával fűszerezzük.
- A cukkinit kivajazott jénaiba rakjuk, és amikor a gomba megpirult, ráöntjük, és befedjük a vékony szeletekre felvágott sajttal. A tejfölt a tojássárgával simára keverjük, sóval ízesítjük és a sajtszeletekre öntjük. Megszórjuk zsemlemorzsával és forró sütőben megsütjük.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
Megjegyzés: Aki szaftosabban szereti, tegyen rá több tejfölt.
Tuti receptek honlap