Hozzávalók
- ízlés szerint:
- a tepsi kikenéséhez:
Elkészítés
- Az olajon az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük, rátesszük a kockára vagy csíkokra vágott bacont (sonkát), a felszeletelt gombát, és zsírjára pirítjuk. A penne tésztát sós vízben kifőzzük, és leszűrjük.
- Egy tepsit vagy sütőtálat margarinnal kikenünk, beszórjuk zsemlemorzsával, erre rátesszük a tészta felét, melyre a gombás-sonkás ragu fele kerül, majd ezt újra megismételjük.
- A tejszínbe belekeverjük a lereszelt fokhagymát, parmezánt, keményítőt, és a fűszereket, ráöntjük a tésztára, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. félórát sütjük.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
6 adag/3 918 kcal, 1 adag/653 kcal