Tejszínes-gombás rakott penne

Hozzávalók

0/16Hozzávalók
  • ízlés szerint:
  • a tepsi kikenéséhez:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • Az olajon az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük, rátesszük a kockára vagy csíkokra vágott bacont (sonkát), a felszeletelt gombát, és zsírjára pirítjuk. A penne tésztát sós vízben kifőzzük, és leszűrjük.
  • Egy tepsit vagy sütőtálat margarinnal kikenünk, beszórjuk zsemlemorzsával, erre rátesszük a tészta felét, melyre a gombás-sonkás ragu fele kerül, majd ezt újra megismételjük.
  • A tejszínbe belekeverjük a lereszelt fokhagymát, parmezánt, keményítőt, és a fűszereket, ráöntjük a tésztára, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. félórát sütjük.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

6 adag/3 918 kcal, 1 adag/653 kcal