Hozzávalók
Elkészítés
- A felhevített olajon az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a csíkokra vágott bacont, valamint a kockára vágott húst, és folytonos keverés mellett fehéredésig pirítjuk. Hozzáadunk kb. 1/2 dl vizet, sózzuk, borsozzuk, és takarékon félpuhára pároljuk.
- Ekkor tesszük hozzá a kisebb kockákra vágott sárga- és fehérrépát, a borsót, (ha konzerv borsónk van, csak a végén adjuk hozzá, mert az már puha) a gombát, az apróra vágott petrezselyem felét, és az egészet puhára pároljuk.
- A rizst a szokásos módon elkészítjük, majd óvatosan összeforgatjuk a húsos-zöldséges raguval, és meghintjük a maradék petrezselyemmel. Tálaláskor a tetejét reszelt sajttal szórjuk meg.
Mennyiség:
1 személyre