Hozzávalók
Elkészítés
- A hagymát meghámozzuk, lereszeljük, vagy aprítógéppel péppé zúzzuk. Az uborkát és a kapribogyót apróra vágjuk. A hátszínt leöblítjük, szárazra töröljük, ha van rajta a hártyát és a zsírmaradványokat eltávolítjuk, és húsdarálón ledaráljuk.
- Négy egyenlő részre osztjuk, kerekre formázzuk és tányérokra tesszük, hogy ki-ki a maga ízlése szerint készíthesse el. Kanálháttal mélyedést készítünk a húscipók közepébe, melybe egy-egy tojássárgát csúsztatunk.
- Köréjük halmozzuk a hagymát, uborkát, kapribogyót, Piros Pistát és pirospaprikát. Odakészítjük a borsot, sót, vajat, mustárt, majd két villával, egyéni ízlés szerint összedolgozzuk a hozzávalókat. Vajgöndörkék és pirítós kíséretében tálaljuk. (Aki szereti, Worcester-szósszal is ízesítheti a bifszteket.)
Mennyiség:
1 személyre