
Hozzávalók
Elkészítés
- A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott pulykamellet, amelyet fehéredésig pirítunk. Beletesszük a szintén felkockázott sárga- és fehérrépát, zellergumót, valamint a zöldborsót, a felszeletelt gombát, és az egészben hagyott zöldpaprikát.
- Sóval, borssal ízesítjük, és folyamatosan kevés víz hozzáadásával félpuhára pároljuk. Felöntjük 1,5 l vízzel, hozzáadjuk a leveskockát, és addig főzzük, amíg a hozzávalók megpuhulnak.
- A hideg tejszínt csomómentesre keverjük a keményítővel, besűrítjük vele a levest, megszórjuk a tárkonnyal, majd tálalás előtt a zöldpaprikát kivesszük belőle, és ízlésünknek megfelelő mennyiségű citromlével pikánsra savanyítjuk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
6 adag/1 895 kcal, 1 adag/315 kcal