Székelygulyás gazdagon

Hozzávalók

0/11Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A sertészsíron megpároljuk a kockára vágott vöröshagymát. A tűzről lehúzva, megszórjuk a pirospaprikával és a fűszerekkel.
  • A kisebb kockákra vágott sertéscombot és füstölt húst hozzákeverjük és kevés vizet aláöntve félpuhára pároljuk, közben óvatosan sózzuk, ügyelve arra, hogy a füstölt hús és majd a káposzta is sós. (Közben az elfőtt vizet folyamatosan pótoljuk.)
  • A félpuha húst beterítjük a káposztával, ha még szükséges fűszerekkel ízesítjük, felöntjük annyi vízzel, hogy majdnem ellepje, és készre főzzük. Tejföllel megöntözve tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

összesen: 3 124 kcal