Spárgasípok bacon bundában, tükörtojással

Hozzávalók

0/6Hozzávalók
  • a tükörtojáshoz:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • Egy tepsit vagy sütőtálat kenjük ki az olajjal. A spárgákat mossuk alaposan meg, hogy ne maradjanak homokszemek benne. Törjük, vagy vágjuk le a fás végeit, locsoljuk meg a maradék olajjal, és sózzuk, borsozzuk. (A sóval csínján bánjunk, mert a baconszalonna is sós)
  • Jól keverjük össze, majd mindegyik spárgasípot tekerjünk be egy szelet baconnel. Helyezzük a tepsibe/tálba őket, és 180-200 fokos sütőben süssük, amíg a bacon szép pirosra pirul.
  • Hasábburgonyával, tükörtojással tálalva nagyon finom, komplett ebéd vagy vacsora.
Mennyiség: 1 személyre