Hozzávalók
Elkészítés
- A füstölt szalonnát felkockázzuk, kisütjük, a pörcöket kiszedjük. A szalonnazsírra rátesszük a felszeletelt gombát, majd a zöldjével együtt karikára vágott újhagymát, és zsírjára pároljuk.
- Közben a főtt sonkát, paradicsomot felkockázzuk, az olívabogyókat félbevágjuk, a paprikát felszeleteljük, a gombához adjuk, megborsozzuk, - ha szükséges megsózzuk - és az egészet kissé összepirítjuk.
- Ráöntjük a tejszínt, mellyel kissé besűrítjük. A tésztát sós vízben kifőzzük. Tálaláskor a tésztát tálra szedjük, tetejére kanalazzuk a ragut, végül megszórjuk a szalonnapörccel és a reszelt sajttal.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
4 adag/3 984 kcal, 1 adag/996 kcal