Sárgarépás-narancsos cupcake

Hozzávalók

0/21Hozzávalók
    száraz anyagok:
  • nedves anyagok:
  • a krémhez:
  • a díszítéshez:

Elkészítés

0/2Utasítások
  • Összekeverjük a szárazanyagokat, majd egy másik tálban a cukrot a tojásokkal kikavarjuk, majd hozzáadjuk a többi nedves hozzávalót. Végül a száraz és nedves anyagokat is összekeverjük, és egy papirkapszlikkal kibélelt 12 db-os muffinsütőbe kanalazzuk.
  • 170 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt (tűpróba!) megsütjük. Rácsra téve hagyjuk kihűlni. A krém hozzávalóit habosra kikeverjük. A kihűlt muffinok közepét karalábévájóval kivájjuk, és habzsák segítségével, a krémmel megtöltjük. Díszíthetjük csokidrazséval megszórt krémrózsával, illetve marcipánból (fondantból) készített borítással és "sárgarépákkal".
Mennyiség: 1 személyre