Sajttal töltött csirkemell baconbundában

Hozzávalók

0/6Hozzávalók

Elkészítés

0/4Utasítások
  • A csirkemell filéből szép szeleteket vágunk, és óvatosan, vékonyra kiverjük, besózzuk. A sajtot kisujjnyi vastagságú csíkokra szeleteljük. Mindegyik hússzeletre egy-egy sajtcsíkot fektetünk, és feltekerjük. (Vigyázzunk, a sajtcsíkok ne kandikáljanak ki a roládokból.)
  • A baconszeleteket - olyan szélességben, mint a húsrolád - kicsit fedőleg, egymásra fektetjük, ráhelyezzük a csirkemell tekercset, és szorosan feltekerjük.
  • Mikor mindegyiket a szalonnába göngyöltük, egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, és a roládok minden oldalát hirtelen pirosra sütjük. Egy tűzálló tálat a serpenyőben maradt olajjal kikenünk, belehelyezzük a tekercseket, melyeket frissen őrölt borssal meghintünk.
  • A sütőt 200 fokra előmelegítjük - ha van grillező fokozat azt is kapcsoljuk be -, és a csirkemellet (kb. 10 perc) készre sütjük.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

6 adag/7 033, 1 adag/1172 kcal