Hozzávalók
- a pácoláshoz:
- a sütéshez:
Elkészítés
- A csirkehúst szeletekre vágjuk, a fokhagymát lereszeljük, elkeverjük a tejjel, majd a húsra öntjük. Folpackkal letakarva néhány órára a hűtőbe tesszük. Kevés lisztet elkeverünk őrölt borssal, majd a lecsepegtetett és besózott hússzeleteket egyenként beleforgatjuk.
- Az olajat felforrósítjuk, a hússzeletek mindkét oldalát elősütjük benne. A húst tűzálló tálba vagy tepsibe rendezzük.
- Egy kanál lisztet a tejszínnel, tejföllel és tojássárgával csomómentesre kikeverünk. Beleszórjuk a sajtot, pici borsot, sót és szerecsendiót, összekeverjük, majd az egészet a csirkére öntjük. 200 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
4 adag/2 640 kcal, 1 adag/660 kcal