Sajtos csirke

Hozzávalók

0/11Hozzávalók
  • a pácoláshoz:
  • a sütéshez:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A csirkehúst szeletekre vágjuk, a fokhagymát lereszeljük, elkeverjük a tejjel, majd a húsra öntjük. Folpackkal letakarva néhány órára a hűtőbe tesszük. Kevés lisztet elkeverünk őrölt borssal, majd a lecsepegtetett és besózott hússzeleteket egyenként beleforgatjuk.
  • Az olajat felforrósítjuk, a hússzeletek mindkét oldalát elősütjük benne. A húst tűzálló tálba vagy tepsibe rendezzük.
  • Egy kanál lisztet a tejszínnel, tejföllel és tojássárgával csomómentesre kikeverünk. Beleszórjuk a sajtot, pici borsot, sót és szerecsendiót, összekeverjük, majd az egészet a csirkére öntjük. 200 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag/2 640 kcal, 1 adag/660 kcal