Hozzávalók
- a krémhez:
- a kenéshez és szóráshoz:
Elkészítés
- A leveles tésztát kb. fél cm vastagságúra kinyújtjuk, és kisebb méretű pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. Majd minden második korong közepét szintén kiszúrjuk. (Ha nincs ilyen kisméretű szaggatónk, használjunk hozzá üdítősüveg kupakját.)
- A középen is kiszúrt korongok egyik lapját a felvert tojással megkenjük, és a tojásos felével lefelé, a teljes korongok tetejére fektetjük. 220 fokos, előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
- A krém hozzávalóit mérsékelt tűzön, folyamatosan kevergetve, sűrűre főzzük. Kihűtjük, hozzáadjuk a margarint, és az egészet habosra kikeverjük.
- Az időközben meghűlt tésztakosárkákat a sajtkrémmel megtöltjük - szebb lesz, ha ezt a műveletet habzsákkal végezzük -, majd a hasék tetejét kevés reszelt sajttal megszórjuk.
Mennyiség:
1 személyre