Ricottatorta

Hozzávalók

0/8Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A darált kekszet a vajjal, kevés fahéjjal és 1-2 evőkanál vízzel összekeverjük. A tortaforma (24 cm átm.) alját kibéleljük vele, és 160 fokra előmelegített sütőben 12 percig sütjük.
  • Közben a túrót áttörjük. Az egész tojásokat 15 dkg porcukorral és a vanília aromával habosra keverjük. Összekeverjük a túróval és a krémsajttal. Ráöntjük az elősütött tésztára, és 120 fokra előmelegített sütőben 80-90 percig sütjük. Ha kihűlt felszeleteljük, és porcukorral meghintve tálaljuk.
  • Tálaláskor adhatunk hozzá gyümölcsöntetet, gyümölcsöt, tejszínhabot.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

(Nők Lapja recept nyomán)