Resztelt csirkemáj

Hozzávalók

0/9Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A csirkemájat megtisztítjuk és csíkokra vágjuk. A felforrósított zsíron a félfőre vágott (először félbevágjuk, majd karikára szeleteljük) vöröshagymát megdinsztelünk.
  • A tűzről levéve meghintjük a pirospaprikával, rátesszük a csirkemáj csíkokat, az apróra vágott fokhagymát, sóval, majoránnával, őrölt borssal, - aki szereti a csípőset - Erős Pistával ízesítjük, és pirítva puhára sütjük (kóstoljuk meg, hogy teljesen átsült-e a máj).
  • Párolt rizzsel, vagy főtt burgonyával tálaljuk. (Szezonban tehetünk bele egy kevés zöldpaprikát és paradicsomot is.)
Mennyiség: 1 személyre