Rántott csirkecomb szezámmagos, fűszeres bundában

Hozzávalók

0/11Hozzávalók
  • a panírozáshoz:
  • a sütéshez:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, kettévágjuk, a csontok mellett - hogy jól átsüljön - bevagdossuk és besózzuk.
  • Elkészítjük a panírozás hozzávalóit. Az első tányérba tesszük a lisztet, melyet a piros paprikával és a borssal jól összekeverünk. A második tányérba kerül a pici sóval felvert tojás. A harmadik tányérban a zsemlemorzsához keverjük a szezámmagot, chilit és a kakukkfüvet.
  • A combokat hagyományos módon bepanírozzuk, és nem túl forró olajban - nehogy a külseje megégjen, belül pedig nyers maradjon - kisütjük. Papírtörlőre szedve a felesleges olajat lecsepegtetjük, rizs vagy burgonyakörettel, savanyúsággal, esetleg majonézzel tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre