Pizzaalap (puha, nem ropogós tészta)

Hozzávalók

0/6Hozzávalók

Elkészítés

0/4Utasítások
  • Elkészítési mód I.:
  • A pizzatészta hozzávalóit kézzel vagy géppel megdagasztjuk és megkelesztjük. A megkelt tésztát kicsit átgyúrjuk, kettéosztjuk, és két nagyméretű sütőtepsibe nyújtjuk. A tésztát pizzaszósszal megkenjük, tetszés szerinti feltétet teszünk rá. 170 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
  • Elkészítési mód II.:
  • Az élesztőt 1 dl langyos-cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet a maradék tejjel és a többi hozzávalóval alaposan kidolgozzuk. A tésztát letakarva duplájára kelesztjük. A továbbiakban az I. elkészítési mód szerint járunk el.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

összesen: 4 776 kcal