Pirított zöldségekkel rakott csirkemell krémsajtos öntettel

Hozzávalók

0/13Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A csirkemellfiléket két szeletre vágjuk, sóval, borssal, zúzott fokhagymával, paprikakrémmel ízesítjük, meglocsoljuk az olajjal, és legalább 1-2 órára – de lehet egy teljes napra is – hűtőbe tesszük.
  • A padlizsánt, a cukkinit, a lila hagymát félujjnyi karikákra vágjuk, a paprikát széles csíkokra daraboljuk, majd sóval, borssal, aprított petrezselyemmel és kakukkfűvel fűszerezzük. Forró olajon kicsit megpároljuk és pirosra sütjük.
  • Egy másik serpenyőben a csirkemelleket kevés olajon átpirítjuk, majd tepsibe tesszük, és egyenletesen elosztjuk rajtuk a zöldségeket. A krémsajtot – mikróban – kicsit folyósra meglangyosítjuk, és a zöldségek tetejére kanalazzuk. 200⁰-os sütőbe tesszük, rápirítjuk a sajtot, és forrón tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre