Párizsis egytál

Hozzávalók

0/8Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A gombát szeletekre vágjuk. és az olajon addig pirítjuk, amíg a leve el nem fő. A fokhagymát lereszeljük, és sóval, borssal együtt a tejfölbe keverjük, a párizsit felkarikázzuk.
  • Egy sütőtálat olajjal vékonyan kikenünk, és az alját a párizsi szeletek felével kirakjuk. Elterítjük rajta a gombát, majd a fokhagymás tejföl kétharmadát, és beborítjuk a maradék párizsi szeletekkel. Elkenjük rajta a megmaradt tejfölt és meghintjük a reszelt sajttal. (Díszíthetjük még olajbogyóval, paprikával, paradicsommal, stb.)
  • Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a tetején a sajt megpirul. Friss kenyérrel, vagy alufóliában héjastól megsütött burgonyával kínáljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag/1 907 kcal, 1 adag/415 kcal