Hozzávalók
Elkészítés
- A gombát felszeleteljük, egy kanál olajon lepirítjuk. Közben sózzuk, borsozzuk, és a végén belekeverjük az apróra vágott petrezselymet.
- A karajt 8 szeletre vágjuk, a szeletek széleit kicsit bevagdossuk, és enyhén kiveregetjük. Sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, melyet alaposan lerázogatunk, és kevés olajon a szeletek mindkét oldalát hirtelen elősütjük.
- A hússzeleteket tűzálló tálba fektetjük, tetejükre kanalazzuk a pirított gombát, befedjük a gépsonkával, majd az egészet beterítjük reszelt sajttal.
- Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt kicsit megpirul (kb. 15-20 perc).
- Rizskörettel tálaljuk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
4 adag/2.941 kcal, 1 adag/735 kcal