
Hozzávalók
Elkészítés
- A csirkemell szeleteket sózzuk, egy kevés pirospaprikával és őrölt borssal ízesített lisztben megforgatjuk, majd a felhevített olajon és vajon mindkét oldalukat kb. 2-3 perc alatt megpirítjuk. (Ne süssük túl, mert a sütőben sütéskor még tovább sülnek.) A hússzeleteket tányérra szedjük, és félretesszük.
- Az újhagymát, vagy vöröshagymát karikára, illetve apróra vágjuk, és a serpenyőben maradt zsiradékon megpároljuk. (Ha nem gombaport használunk a szeletekre vágott gombát is belepirítjuk. Kiszedjük, félretesszük.
- Egy kisebb tepsit vagy jénait a maradék zsiradékkal kikenünk. Belehelyezzük a csirkemell szeleteket. Ha gombaport használunk, meghintjük vele, ráhalmozzuk a hagymás ragut, megszórjuk kakukkfűvel. Mindegyik szeletre ráhelyezünk egy szelet sonkát, majd egy szelet sajtot. (Lehet reszelt sajt is.)
- 170 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
2 személyre