Hozzávalók
-
a piskótához:
- a krémhez:
- a mázhoz:
- a díszítéshez:
Elkészítés
- A tojások fehérjét a sóval és az apránként hozzáadott cukorral kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojássárgákat, majd óvatosan, hogy a hab ne törjön össze, belekeverjük a lisztet.
- Egy 26 cm-es kapcsos tortaforma alját sütőpapírral kibéleljük, és beleöntjük a masszát. 180 fokra (légkeveréses 165 fok) előmelegített sütőben kb. 30 percig (tűpróbáig) sütjük.
- A kihűlt piskótalapot 3 részre vágjuk, és megkenjük a krémmel, melyhez a nutellát a mascarponéval kikeverjük, és szintén óvatosan hozzávegyítjük a keményre felvert tejszínhabot.
- A mázhoz a Mars csokikat pici vízzel megolvasztjuk, majd a mázat a torta tetejére simítjuk, és végül színes csokidrazséval díszítjük.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
12 szelet/7 830 kcal, 1 szelet/652 kcal