
Hozzávalók
- a páchoz:
- a panírhoz:
- a mázhoz:
- a szóráshoz:
- a tésztához:
- a sütéshez:
Elkészítés
- A csirkemellet kisebb érmékre felszeleteljük. A hozzávalókból elkészítjük a pácot, melybe a hússzeletkéket alaposan beleforgatjuk, majd néhány órára a hűtőbe tesszük.
- A panír hozzávalóit jól kikeverjük, beleforgatjuk a csirkeérméket, és bő, forró olajban kisütjük. Papírtörlőn jól lecsepegtetjük.
- A máz hozzávalóit is összekeverjük, felforrósítjuk, a húst beleforgatjuk, majd megszórjuk szezámmaggal.
- A tésztára annyi forró, sós vizet öntünk, hogy jól ellepje. 10 percig állni hagyjuk, leszűrjük. A többi hozzávalót összekeverjük, a tésztára öntjük, és kevés olajon összepirítjuk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
4 adag/3 488 kcal, 1 adag/872 kcal