Mézes-szezámmagos csirkemell érmék

Hozzávalók

0/29Hozzávalók
  • a páchoz:
  • a panírhoz:
  • a mázhoz:
  • a szóráshoz:
  • a tésztához:
  • a sütéshez:

Elkészítés

0/4Utasítások
  • A csirkemellet kisebb érmékre felszeleteljük. A hozzávalókból elkészítjük a pácot, melybe a hússzeletkéket alaposan beleforgatjuk, majd néhány órára a hűtőbe tesszük.
  • A panír hozzávalóit jól kikeverjük, beleforgatjuk a csirkeérméket, és bő, forró olajban kisütjük. Papírtörlőn jól lecsepegtetjük.
  • A máz hozzávalóit is összekeverjük, felforrósítjuk, a húst beleforgatjuk, majd megszórjuk szezámmaggal.
  • A tésztára annyi forró, sós vizet öntünk, hogy jól ellepje. 10 percig állni hagyjuk, leszűrjük. A többi hozzávalót összekeverjük, a tésztára öntjük, és kevés olajon összepirítjuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag/3 488 kcal, 1 adag/872 kcal