Mézes-szezámmagos csirkemell érmék 2.

Hozzávalók

0/14Hozzávalók
  • a panírhoz:
  • a mázhoz:
  • a sütéshez:

Elkészítés

0/2Utasítások
  • A csirkemellet megmossuk, papírtörlővel leszárítjuk, kb. féltenyérnyi érmékre felszeleteljük és besózzuk. A panír hozzávalóit csomómentesre keverjük. (Sűrű, palacsintatészta állagú legyen, ha túl híg lisztet, ha túl sűrű vizet adhatunk még hozzá.)
  • A máz hozzávalóit is összekeverjük. Az olajat felforrósítjuk és kisütjük benne a panírban megmártogatott csirkeérméket. A kisült húst papírtörlőre szedjük, majd a mázban minden szeletet megforgatunk. (Köretként üvegtésztát, rizstésztát vagy sült burgonyát adhatunk.)
Mennyiség: 1 személyre