Kókuszkrémes-málnás fehér piskótarolád

Hozzávalók

0/10Hozzávalók
  • a krémhez:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A tojásfehérjét kemény habbá verjük, apránként hozzáadjuk a cukrot, valamint a sót. Óvatosan hozzávegyítjük a sütőporral elkevert lisztet, és finom mozdulatokkal simára elkeverjük.
  • A masszát sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk, 180 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük. (Tűpróba, vigyázzunk arra, hogy ne süssük túl, mert a feltekerésnél könnyebben eltörik.) A megsült piskótalapról a sütőpapírt lehúzzuk, és egy konyharuha segítségével feltekerjük
  • A mascarponét, vajat, porcukrot habosra kikeverjük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, valamint a liofilizált málnát, elkeverjük, és a kihűlt piskóta alapra kenjük. A piskótát feltekerjük, tetejét porcukorral meghintjük.
Mennyiség: 1 személyre