Kínai csirkecombfilé

Kínai csirkecombfilé

Hozzávalók

0/16Hozzávalók
  • a páchoz:
  • a sütéshez:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A húst vékony csíkokra vágjuk. és alaposan elkeverjük a pác hozzávalóival. Lefedve egy-két órára a hűtőbe tesszük.
  • A paprikákat, gombát, bambuszrügyet szintén vékony csíkokra szeleteljük. Egy serpenyőben az olajat felforrósítjuk, a páccal együtt a húst beletesszük, és 5-6 percig pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a gombát, paprikát és bambuszrügyet, és folyamatosan kevergetve tovább sütjük.
  • A keményítőt a vízzel, szójaszósszal és a borral csomómentesre kikeverjük, majd a húsra öntjük, és az egészet jól összeforraljuk. Köretként rizst vagy üvegtésztát adunk hozzá.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

2 adag/2004 kcal, 1 adag/1002 kcal