
Hozzávalók
- a páchoz:
- a sütéshez:
Elkészítés
- A húst vékony csíkokra vágjuk. és alaposan elkeverjük a pác hozzávalóival. Lefedve egy-két órára a hűtőbe tesszük.
- A paprikákat, gombát, bambuszrügyet szintén vékony csíkokra szeleteljük. Egy serpenyőben az olajat felforrósítjuk, a páccal együtt a húst beletesszük, és 5-6 percig pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a gombát, paprikát és bambuszrügyet, és folyamatosan kevergetve tovább sütjük.
- A keményítőt a vízzel, szójaszósszal és a borral csomómentesre kikeverjük, majd a húsra öntjük, és az egészet jól összeforraljuk. Köretként rizst vagy üvegtésztát adunk hozzá.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
2 adag/2004 kcal, 1 adag/1002 kcal