Kijevi csirkemell

Kijevi csirkemell

Hozzávalók

0/11Hozzávalók
  • a panírozáshoz és a sütéshez:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A sajtot lereszeljük, habosra keverjük a vajjal, valamint az apróra vágott petrezselyemmel és sóval, borssal, reszelt szerecsendióval fűszerezzük. A mellfiléket vékonyra klopfoljuk, - vigyázzunk, el ne szakadjanak - és mindegyikre sajtkrémet halmozunk.
  • Roládokká tekerjük őket úgy, hogy először a két oldalát a töltelékre hajtjuk, majd feltekerjük. (Ezzel megakadályozzuk, hogy sütés közben a vajas krém kifollyon.)
  • A roládokat lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába, majd újra tojásba és morzsába forgatjuk. azaz duplán panírozzuk. Ezt követően hűtőbe tesszük, hogy a sajtkrém újra megdermedjen. Bő, forró olajban sütjük ki.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

4 adag/6 745 kcal, 1 adag/1 686 kcal