
Hozzávalók
-
a tésztához:
- a kenéshez
- a szóráshoz:
Elkészítés
- A tésztát a kenyérsütőgép dagasztóprogramjával (vagy robotgéppel/kézzel) megdagasztjuk. Két cipóba vesszük, és a cipókat vékony kerek lappá nyújtjuk. Mindegyik lapot 8 körcikkre vágjuk, és a szélesebb végétől kezdve feltekerjük, kifli alakra hajlítjuk.
- Kivajazott sütőlapra vagy szilikonlappal bélelt tepsire rakjuk, megkenjük a tojásos keverékkel, és meghintjük a sóval és kömény-, vagy szezámmaggal. Kb. egy órát langyos helyen kelesztjük, majd 200 fokra előmelegített sütőben aranysárgára sütjük (kb. 20 perc).
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
16 db/3 514 kcal, 1 db/219 kcal