Hozzávalók
Elkészítés
- A tarját kicsontozzuk, kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk és megsózzuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, a vöröshagymát félbevágjuk, a fokhagymát gerezdekre szedjük.
- A zsír megforrósítjuk, beletesszük a hússzeleteket, és mindkét oldalát egy kicsit megpirítjuk. Amikor a szeletek mindkét oldala színt kapott, hozzáadjuk a vöröshagymát és a fokhagymát. Kevés vizet öntünk rá, és megszórjuk 1 mokkáskanál őrölt borssal, majd puhára pároljuk. (Az elpárolgott vizet folyamatosan pótolni kell.)
- Köretként burgonyát, vagy rizst adunk, valamint tálalhatjuk főzelékek feltéteként. De nagyon finom hidegen is, a zsírját kenyérre kenve paradicsommal, paprikával, vagy kovászos uborkával.
Mennyiség:
1 személyre