
Hozzávalók
-
a tésztához:
- a krémhez:
- a mázhoz:
Elkészítés
- A krémhez a tejet felmelegítjük, hozzáadjuk a cukorral elkevert pudingport, mikróban elkészítjük. Ha kihűlt hozzáadjuk a vajat/margarint, a karamellkrémet, és az egészet jó habosra kikeverjük.
- A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, négyfelé vesszük. Lisztezett felületen 4 lapot nyújtunk belőle, és egy kivajazott, kilisztezett tepsi hátoldalán, kb. 15 perc alatt megsütjük. (A sütőt 200 fokra melegítsük elő.)
- A kihűlt lapokat a karamellkrémmel megtöltjük. A máz hozzávalóit felmelegítjük, teljesen egyneművé keverjük, majd bevonjuk vele a sütemény tetejét. Legalább egy éjszakát állni hagyjuk, hogy a mézes lapok kellően megpuhuljanak.
Mennyiség:
1 személyre