Karamellás mézes krémes

Karamellás mézes krémes

Hozzávalók

0/17Hozzávalók
    a tésztához:
  • a krémhez:
  • a mázhoz:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A krémhez a tejet felmelegítjük, hozzáadjuk a cukorral elkevert pudingport, mikróban elkészítjük. Ha kihűlt hozzáadjuk a vajat/margarint, a karamellkrémet, és az egészet jó habosra kikeverjük.
  • A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, négyfelé vesszük. Lisztezett felületen 4 lapot nyújtunk belőle, és egy kivajazott, kilisztezett tepsi hátoldalán, kb. 15 perc alatt megsütjük. (A sütőt 200 fokra melegítsük elő.)
  • A kihűlt lapokat a karamellkrémmel megtöltjük. A máz hozzávalóit felmelegítjük, teljesen egyneművé keverjük, majd bevonjuk vele a sütemény tetejét. Legalább egy éjszakát állni hagyjuk, hogy a mézes lapok kellően megpuhuljanak.
Mennyiség: 1 személyre