Kapros-sajtos csirkemell rolád

Hozzávalók

0/9Hozzávalók

Elkészítés

0/2Utasítások
  • A csirkemell szeleteket vékonyra kiveregetjük, sózzuk és borsozzuk. A joghurtot, mustárt és szójaszószt összekeverjük, és megkenjük vele a hússzeleteket. A kaprot apróra vágjuk, a fokhagymát lereszeljük, és elkeverjük a szintén lereszelt sajttal.
  • Ezt a masszát egyenlően elosztjuk a hússzeleteken, majd a csirkemellet feltekerjük, és fogpiszkálóval rögzítjük. A maradék joghurtos masszával a roládokat lekenjük, és kizsírozott tepsibe sorakoztatjuk. 170 fokos sütőben kb. 30-40 perc alatt készre sütjük.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

Kapor helyett más zöld fűszernövényekkel is készíthetjük: pl. bazsalikom, kakukkfű, petrezselyem, stb.