Kalifornia saláta

Hozzávalók

  • 80 dkg csiperkegomba
  • 1-1 db piros és zöld kaliforniai paprika
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 dl balzsamecet
  • cukor
  • őrölt bors

Elkészítés

  1. A gombát cikkekre, a paprikákat háromszögekre vágjuk, kevés forró olajban kicsit megpirítjuk. Tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.
  2. Meglocsoljuk a maradék olívaolajjal és a cukorral kicsit megédesített balzsamecettel. és ha szükséges még sóval és őrölt borssal. Lazán összeforgatjuk, és 1-2 órára hűtőbe tesszük. Önmagában is fogyaszthatjuk, de frissen sült húsok mellé is kínálhatjuk.
Recept megjegyzései

4 adag/1 408 kcal, 1 adag/ 352 kcal