Joghurtos csirke

Hozzávalók

  • 30 dkg csirkemellfilé
  • 1 fej lilahagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 pohár natúr joghurt
  • 3-4 ág kakukkfű
  • őrölt bors
  • pici olaj

Elkészítés

  1. A megmosott csirkemellet ujjnyi csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A joghurttal elkeverjük a felaprózott lilahagymát, a lereszelt fokhagymát és a száráról lehúzott kakukkfű levélkéket.  
  3. Egy tűzálló tálat olajjal kikenünk, beletesszük a csirkemell csíkokat, és ráöntjük a joghurtos-hagymás keveréket.
  4. 2-3 órán keresztül a hűtőben pácoljuk, majd előmelegített, forró sütőben készre sütjük.
Recept megjegyzései

2 adag/515 kcal, 1 adag/257 kcal