Illatos-omlós csirkemell

Illatos-omlós csirkemell

Hozzávalók

0/16Hozzávalók
  • a páchoz:
  • a panírhoz:
  • a mártáshoz:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A csirkemellet vékony csíkokra összevágjuk, rászórjuk a reszelt fokhagymát, és annyi tejet öntünk rá, hogy a húscsíkokat ellepje. 1-2 órára a hűtőbe tesszük.
  • A tojásfehérjét kissé felverjük, hozzáadjuk a sót, borsot, és apránként a keményítőt, majd csomómentesre elkeverjük. A csirkemellet a pácból kivéve a tojásos panírba forgatjuk, és forró olajban aranysárgára sütjük.
  • Pirított hagymás, párolt rizzsel valamint a mártással tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

3 adag/1380 kcal, 1 adag/460 kcal (rizs nélkül)