
Hozzávalók
- a sütéshez:
Elkészítés
- A tarját jól kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk, és bedörzsöljük a lereszelt fokhagymával. A hússzeleteket vékonyan bekenjük mustárral, és lefedve a hűtőbe tesszük. (Elkészíthetjük előző nap este is.)
- A megtisztított vöröshagymát vékony karikákra szeleteljük, és az olajban kisütjük. Jól lecsepegtetjük, és papírtörlőre szedjük. A hússzeleteket lisztben megforgatjuk, a felesleget leütögetjük, és a hagymából visszamaradt olajon, szép pirosra sütjük.
- Szintén papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat felitassa. A hússzeleteket tányérra tesszük, tetejére halmozzuk a sült hagymát. Bármilyen körettel (burgonya, rizs, saláta, stb.) tálaljuk.
Mennyiség:
1 személyre