Gombaszószos olasz töltött tészta

Gombaszószos olasz töltött tészta

Hozzávalók

0/11Hozzávalók
  • a szószhoz:

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A gombát megtisztítjuk, megmossuk, felszeleteljük. Az felhevített olajon a gombát sóval, borssal megpároljuk. A tejszínt az étkezési keményítővel csomómentesre keverjük, hozzáadjuk a gombához és besűrítjük a mártást.
  • Végül belekeverjük az apróra vágott petrezselymet és a száráról lehúzott kakukkfűlevélkéket.
  • A töltött tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük. Egy serpenyőben felhevítjük a másik kiskanál olajat, rátesszük a tésztát és a serpenyőt rázogatva felforrósítjuk. Végül a tésztát tálra szedjük, rákanalazzuk a mártást és meghintjük reszelt parmezánnal.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

3 adag/1 748 kcal, 1 adag/562 kcal