Hozzávalók
Elkészítés
- A hagymát apróra vágjuk, és a felhevített olajon megdinszteljük. A gombát - egy kivételével - szeletekre vágjuk, rászórjuk a párolt hagymára, picit sózzuk, megborsozzuk és puhára pároljuk.
- A húsleveskockákból 1,5 l vízzel levest főzünk - meg finomabb, ha húslevest használunk hozzá. A párolt gombához egy merőkanál levest adunk, és az egészet botmixerrel krémesre keverjük. Hozzámerjük a többi levest, végül a tejszín és a keményítő keverékével besűrítjük, és készre főzzük.
- A félretett gombát - egészben – vékony szeletekre vágjuk, pici olajon megpirítjuk. Tálaláskor a levest megszórjuk apróra vágott snidlinggel vagy petrezselyemmel, és ráhelyezzük a pirított gombaszeletkéket.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
5 adag/905 kcal, 1 adag/181 kcal