
Hozzávalók
Elkészítés
- A vöröshagymát apróra vágjuk, egy kanál zsíron megfonnyasztjuk, majd kiszedjük. A visszamaradt zsíron megpirítjuk a szeletekre vágott gombát, melyet őrölt borssal ízesítünk, majd ezt is félretesszük. Végül ugyanebben a lábosban megsütjük a kockákra vágott csirkemájat. (Ha a zsír kevés lenne, pótolhatjuk.)
- A zsemléket vízbe áztatjuk, majd jól kicsavarjuk. A zsemléhez adjuk a hagymát, gombát, csirkemájat, tojást. Ízesítjük sóval, borssal, majorannával és az apróra vágott petrezselyemmel.
-
- Egy tepsit kikenünk 1 evőkanál zsírral, hozzáadjuk a bort (vagy vizet), és alufóliával letakarva 170 fokon sütjük. Ha a hús megpuhult, a fóliát levesszük, és a csirkecombokat pirosra sütjük.
- Burgonya- vagy rizskörettel - ha van a töltelékkel -, valamint savanyúsággal tálaljuk.
Mennyiség:
1 személyre