Fokhagymás-szójás csirkemell zöldséges üvegtésztával

Fokhagymás-szójás csirkemell zöldséges üvegtésztával

Hozzávalók

0/11Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A csirkemellet szeletekre vágjuk, a szójaszószt a wok fűszerrel, a lereszelt fokhagymával és az őrölt borssal elkeverjük, és a csirkemellet ezzel a keverékkel néhány órára bepácoljuk.
  • Az üvegtésztát forró vízzel leöntjük, és lefedve 10 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük. Egy serpenyőben az olajat megforrósítjuk, és néhány perc alatt megsütjük benne a kissé megsózott hússzeleteket (vigyázzunk a szójaszósz is sós!), melyet tálalásig melegen tartunk.
  • A paprikát csíkokra vágjuk, a gombát felszeleteljük, a serpenyőben kissé pirítjuk, majd ráöntjük a szójás pácot. Összeforraljuk, majd hozzáadjuk az üvegtésztát, elkeverjük, 1-2 percet pirítjuk, végül a hússzeletekkel tálaljuk.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

2 adag/1 248 kcal, 1 adag/624 kcal