Fokhagymás csirkemáj

Hozzávalók

0/8Hozzávalók

Elkészítés

0/3Utasítások
  • A csirkemájat megmossuk, a hártyáktól, erektől megtisztítjuk, és papírtörlővel leszárogatjuk. A fokhagymát vékony szeletekre vágjuk, és a májhoz adjuk. A kakukkfüvet száráról lehúzzuk. A májat kakukkfűvel, sóval, borssal, valamint a csilipehellyel meghintjük, összekeverjük, és egy fél órát állni hagyjuk.
  • A kacsazsírt / zsiradékot egy serpenyőben közepes hőfokon felforrósítjuk, és beletesszük a fűszeres májat. Oldalanként 2-3 percig sütjük, de egyet szétvágva győződjünk meg arról, hogy a máj kellően átsült.
  • Burgonya- vagy rizskörettel, de friss kenyérrel és savanyúsággal tálalhatjuk.
Mennyiség: 1 személyre