
Hozzávalók
Elkészítés
- A tojásokat kettéválasztjuk.
- A hozzávalókat - a tojásfehérje kivételével - egy tálban jól összekeverjük, és két-hároim órára a hűtőszekrénybe tsszü, hogy a daraszemcsék kellően megduzzadjanak.
- Sütés előtt a tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a többihez keverjük.
- Egy teflon serpenyőbe vajat forrósítunk, majd mintha palacsintát sütnénk, egy jó merőkanállal beleteszünk a tésztából. Ha az alja pirosra sült, 1-2 perc, egy fakanállal alányúlunk és megfordítjuk, azonnal elkezdjük a fakanállal falatokra szaggatni.
- Mikor kész tányérra tesszük, majd a következő adaggal ugyanígy járunk el.
- Tálaláskor baracklekvárral, porcukorral kínáljuk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
Horváth Ilona recept