Cukkinis-gombás csirkemell

Cukkinis-gombás csirkemell

Hozzávalók

0/9Hozzávalók

Elkészítés

0/4Utasítások
  • A csirkemellet kb. 1 cm vastagságú érmékre, a cukkinit 1 cm-es kockákra vágjuk, a gombát felszeleteljük.
  • A felhevített olajon a besózott csirkemell érmék mindkét oldalát megpirítjuk, rátesszük a szeletekre vágott gombát, jó megborsozzuk, és néhány percig együtt pirítjuk. Ezt követően hozzáadjuk a cukkinit, és fedő alatt addig pároljuk, amíg a cukkini majdnem megpuhul.
  • Közben a keményítőt egy kevés hideg vízzel elkeverjük, majd hozzáöntjük a főzőtejszínt és a fehérbort is. A tejszínes keveréket a ragura öntjük, besűrítjük. és ha szükséges sóval, borssal ízesítjük.
  • Rizzsel tálaljuk, de - fogyókúrázók figyelem! - nagyon finom pici vajon párolt zöldborsóval és bébirépával is.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

összesen 4 adag/1.372 kcal, 1 adag/343 kcal (köret nélkül)