
Hozzávalók
Elkészítés
- A lisztet a fűszerekkel, a sóval és a fokhagymával elkeverjük. Megforgatjuk benne a kisebb szeletkékre vagy csíkokra vágott csirkemelleket.
- A tepsit a vajjal kikenjük, belehelyezzük a csirkemell szeletkéket, majd ráhintjük a maradék fűszeres lisztet.
- A vöröshagymát vékony karikákra vágjuk és rászórjuk a csirkére, majd ezt követi a reszelt sajt.
- A tejfölt az olajjal elkeverjük, és bevonjuk vele a húst. Alufóliával lefedve kb. 170º-os sütőben 1 órát sütjük. Ezt követően az alufóliát levesszük, és addig sütjük, míg a teteje pirulni kezd.
- Pirított burgonyával, rizzsel vagy salátával tálaljuk.
Mennyiség:
1 személyre
Megjegyzések
Nagyon finom hozzá a koriatiki (görög saláta).