Csirkemell szójás-szezámos ceruzababbal

Csirkemell szójás-szezámos ceruzababbal

Hozzávalók

0/10Hozzávalók

Elkészítés

0/7Utasítások
  • A megmosott, szárazra törölt csirkemelleket vastag szeletekre vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és körbetekerjük baconszeletekkel.
  • Sütőpapírral bélelt sütőlemezre helyezzük, és 200 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.
  • Közben a megpucolt és nagyobb darabokra vágott babot sós, ecetes vízben kb. 15 perc alatt puhára főzzük és leszűrjük.
  • Nagy serpenyőben kevés olívaolajon enyhén megpirítjuk a szezámmagot a zúzott fokhagymával együtt. (Vigyázzunk, hamar megég!)
  • Rászedjük a lecsöpögtetett babot, majd rálocsoljuk a szójaszószt.
  • Átforgatjuk, hogy a szójaszószos szezámmag mindenhol bevonja a babot.
  • Köretként tálaljuk a csirkemellel.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

690 kcal, 9,7 g szénhidrát/adag