Csirkemell édes-csípős szilvamártással

Csirkemell édes-csípős szilvamártással

Hozzávalók

0/11Hozzávalók
  • a mártáshoz:

Elkészítés

0/4Utasítások
  • A szilvát megmossuk, kimagvaljuk, felkockázzuk.
  • A kristálycukrot aranybarnára karamellizáljuk, majd felöntjük a borral, hozzáadjuk a szilvakockákat, a fahéjat, chilikrémet, pár percig főzzük. (Vigyázzunk, a szilvának nem szabad szétfőnie!)
  • Ezután beletesszük a vajat, valamint a balzsamecetkrémet, és beforraljuk a mártást.
  • A csirkemell szeleteket sózzuk, borsozzuk, és a felforrósított olajon megsütjük. A megsült csirkemellet tálra tesszük, mellé kanalazzuk a szilvamártást, köretként mazsolás párolt rizst adhatunk hozzá.
Mennyiség: 1 személyre

Megjegyzések

2 adag/910 kcal, 1 adag/455 kcal (köret nélkül)