Hozzávalók
- a panírozáshoz:
Elkészítés
- A mogyorót megpirítjuk és aprítógéppel ledaráljuk.
- A csirkemellet kissé kiveregetjük, besózzuk.
- A camembert apróra tördeljük, és a tejszín felével, alacsony hőfokon felolvasztjuk.
- A tejszín másik felét simára keverjük a keményítővel.
- Amikor a sajt teljesen elolvadt, hozzáadjuk a keményítős tejszínt, és besűrítjük.
- Az almákat kb. 1 cm-es karikákra vágjuk, magházukat kiszúrjuk, majd a lisztbe, a felvert tojásba, az őrölt mogyoróba forgatjuk, és olajban kisütjük.
- A csirkemelleket meghintjük frissen őrölt borssal, csilipehellyel, és kevés olajon megsütjük.
- A megsült húst tányérokra helyezzük, megöntözzük a sajtmártással, és melléhelyezzük a rántott almaszeleteket.
- Ha kiadósabban szeretnénk, adhatunk hozzá sült burgonya vagy rizsköretet is.
Mennyiség:
1 személyre